Jeho autor Yves Gustin s humorom, ľahkosťou a zároveň realisticky sprevádza čitateľov základmi teórie aj praxe včelárenia. Dozvedáme sa tu o včelách a včelárení všetko: od anatómie včely, cez skladbu a premenu včelstva v priebehu roka, k popisu, akým spôsobom včely medzi sebou komunikujú, o význame opeľovania alebo variantoch kŕmenia, až k návodom ako sa vytáča med, vyrába medovina alebo ako chrániť včely pred ochoreniami. Začínajúceho včelára zrozumiteľným spôsobom zoznámi so základmi včelárstva a taktiež pokročilý včelár najde v knihe inšpiráciu a zaujímavé fakty. Nesporným plusom je fakt, že forma akou je kniha písaná je prístupná aj tým najmladším včelárom, a knihu ocení i úplný laik alebo učiteľ biológie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár